Programul guvernamental Start up Nation, lansat în iunie

Secretarului de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, declară că se lucrează în acest moment intens la schema finală şi la planul de afaceri în ceea ce priveşte programul Start up Nation.

Adăugat: 24 Mai 2017
Ultima actualizare:24 Mai 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Programul guvernamental de sprijinire a afacerilor nou înfiinţate, Start up Nation, va fi lansat la jumătatea acestui an.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, mai sunt unele aspecte de definitivat, iar aplicaţia prin care se face înscrierea în program trebuie verificată şi testată. 

"Mai avem două aspecte simple de pus la punct. Este vorba de un aviz de la Consiliul Concurenţei, pe care o să îl avem chiar săptămâna asta şi un memorandum în guvern pe care mai trebuie să îl introducem în acest sens. Se lucrează în acest moment intens la schema finală şi la planul de afaceri. Lansarea va fi în luna iunie, cu siguranţă. Urmează să stabilim data săptămâna aceasta, fiindcă sunt anumite probe tehnice la care trebuie să supunem aplicaţia pe care urmează să o ridicăm online", a susţinut Ilan Laufer.  

Oficialul  a mai spus că în cel mult patru săptămâni, toate programele la care se lucrează în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat vor fi funcţionale, transmite  reporterul RRA, Iulian Olescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza