Programul "Casa Verde", reabilitat

Programul "Casa verde" va fi revigorat anul acesta, prin lansarea unei linii de finanţare de 150 de milioane de lei, dedicată conceptului "Casa verde plus".

Adăugat: 7 Aprilie 2016
Ultima actualizare:7 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului
trimite pe mail

Anunţul a fost făcut azi de  ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer.

La o conferinţă de specialitate, ministrul a precizat că beneficiarii acestui program vor fi persoanele fizice, asociaţiile de locatari, instituţiile publice, şcolile, spitalele şi universităţile.

Cristiana Paşca Palmer consideră că relansarea programului "Casa verde" va stimula şi creşterea afacerilor în sectorul materialelor de construcţii ecologice.

"Toată această piaţă este încă într-o fază de început, într-o fază de pionerat şi aş vrea prin măsurile pe care le luăm să stimulăm şi creşterea business-urilor în această zonă. Impulsionarea consumului de materiale de construcţie ecologice va crea o piaţă competitivă în acest sector şi sper că va duce, deasemenea, la crearea de noi locuri de muncă, deoarece ne dorim ca materialele ecologice, produse local, să obţină un punctaj mai mare în evaluarea dosarelor şi acordarea finanţării din fondul de mediu", a spus Cristiana Paşca Palmer.

Redactorul RRA precizează că ghidurile dedicate noului program "Casa verde plus" vor fi definitivate la jumătatea lunii mai.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza