Procurorii generali discută modificările din justiţie

Procurorii generali analizează modificările din justiţie anunţate recent de ministrul Tudorel Toader.

Adăugat: 29 August 2017
Ultima actualizare:29 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Procurorii generali de la cele 15 parchete de pe lângă curţile de apel participă, astăzi, la sediul Parchetului General, la o şedinţă de lucru în cadrul căreia vor fi discutate modificările legislative anunţate recent de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Tema a fost discutată anterior la adunările generale care au avut loc în ţară.

Răspunzând întrebărilor presei la intrarea în instituţia pe care o conduce, procurorul general Augustin Lazăr s-a referit la ce urmează să fie analizat.

"Pentru că mai mulţi colegi şi-au arătat îngrijorarea pentru propunerile care au fost comentate public şi care au fost expuse de ministrul justiţiei a apărut ca fiind necesară o analiză a procurorilor generali asupra principalelor probleme care au fost propuse pentru a se modifica legile justiţiei. Sunt câteva idei care sunt important a fi analizate, pentru că în măsura în care ele s-ar pune în aplicare ar afecta mersul justiţiei. Urmează să se analizeze de către procurorii generali şi vă vom prezenta o sinteză după această şedinţă", a spus Augustin Lazăr, într-o declaraţie consemnată de redactorul RRA,  Diana Surdu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza