Procurorii Doru Țuluș și Mihaela Iorga, audiați de CSM în ședință secretă

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut audierea celor doi procurori în ședință secretă, pe motiv că referatele trimise CSM conțin motivele de revocare a celor doi, dar și date despre două dosare care se află pe rol.

Adăugat: 4 Iulie 2017
Ultima actualizare:4 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis ca audierea procurorilor Doru Țuluș și Mihaela Moraru Iorga să se facă în ședință secretă.

Solicitarea în acest sens a venit de la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, care a motivat că referatele trimise Consiliului conțin motivele de revocare a celor doi, dar și date despre două dosare care se află pe rol.

Șefa DNA a cerut CSM să avizeze revocarea celor doi procurori, întrucât consideră că aceștia nu mai îndeplinesc condiția bunei reputații.

Mihaelei Iorga i se reproșează că nu a înregistrat un denunț conform procedurilor legale, iar lui Doru Țuluș, că a soluționat dosare în care era implicată o personă cu care avea raporturi civile, ceea ce i-ar fi afectat imparțialitatea, notează redactorul RRA Mădălina Verman.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza