Procesele în care sunt judecaţi Tăriceanu şi Dragnea, reluate de la zero

Călin Popescu Tăriceanu a fost audiat în dosarul în care procurorii susţin că a minţit în declaraţiile date că martor privind retrocedarea unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa.

Adăugat: 3 Octombrie 2017
Ultima actualizare:3 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului
trimite pe mail

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut, astăzi, în faţa Instanţei Supreme, că este nevinovat de acuzaţiile aduse de DNA, pe care le consideră speculaţii.

El a fost audiat timp de o oră în dosarul în care procurorii susţin că a minţit în declaraţiile date că martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, a cărei judecare a fost reluată de la zero după pensionarea unuia dintre membrii completului.

Procesul va continua pe 31 octombrie cu audierea fostei soţii a preşedintelui Senatului, Ioana Tăriceanu şi a altor patru martori.

Tot astăzi se reia de la zero şi procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta să soţie şi de foşti angajaţi ai Protecţiei Copilului Teleorman, precizează redactorul nostru Diana Surdu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
3 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza