PRO România va vota moţiunea de cenzură a opoziției

PRO România, prin parlamentarii săi, va vota moţiunea de cenzură din această sesiune, dar nu o va semna.

Adăugat: 9 Iunie 2019
Ultima actualizare:9 Iunie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, preșesedintele Partidului Pro România. Sursa: facebook.com/ProRomaniaNational
trimite pe mail

PRO România, prin parlamentarii săi, va vota moţiunea de cenzură din această sesiune, dar nu o semnează, a anunţat astăzi preşedintele formaţiunii, Victor Ponta:

Victor Ponta: I-am anunţat că o votăm şi că nu e nevoie să negocieze cu noi absolut nimic, că e convingerea noastră. Eu sunt convins că ei nu vor să treacă nicio moţiune de cenzură. Se fac cu moţiunea. Şi PNL-ul şi USR-ul arată că de fapt, fac tot ce ţine de ei ca să nu treacă moţiunea. Matematic vorbind, în acest moment, toate voturile opoziţiei, PNL, USR, PMP, PRO România, UDMR şi jumătate din minorităţi, sunt 190. Până la 235 le mai trebuie 45 de voturi. Eu le-am propus un lucru: dacă chiar vreţi să treacă moţiunea de cenzură aşteptaţi congresul de pe 29 şi discuţi cu cei supăraţi, după congresul PSD-ului.

Victor Ponta a mai spus că în cazul în care moţiunea de cenzură va avea succes, PRO România va veni cu o propunere de prim-ministru în persoana lui Sorin Cîmpeanu.

El a precizat şi că formaţiunea îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale într-o reuniune care se va desfăşura pe 8 sau 9 septembrie.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Iunie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza