Pro România și ALDE au constituit Alianța electorală pentru susținerea lui Mircea Diaconu

Pro România şi ALDE au depus la BEC protocolul de constituire a Alianţei electorale pentru susţinerea candidatului independent Mircea Diaconu.

Adăugat: 1 Septembrie 2019
Ultima actualizare:1 Septembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Diaconu
trimite pe mail

Pro România şi ALDE au depus, astăzi, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Alianţei electorale dintre cele două partide pentru susţinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale. Cele două formaţiuni vor asigura sprijin tehnic şi logistic, inclusiv pentru strângerea semnăturilor, dar nu se vor implica ideologic în campanie.

Norica Nicolai, copreşedintele Alianţei: Domnul Diaconu sunt convinsă că se va adresa tuturor românilor. Pentru domnul Diaconu şi pentru noi, ca alianţă, nu există stânga şi dreapta, nu facem un partizanat ideologic în acest moment, nu pentru că cineva spunea ca ideologiile încep să moară, dar cred că trebuie să gândim foarte pragmatic la nevoia de schimbare a acestei ţări, şi ea nu se face nici prin oameni de dreapta fundamental, nici prin oameni de stânga fundamental, se face prin oameni.

Tot astăzi, Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat că a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale de anul acesta.

Preşedinte al BEC a fost aleasă Adina-Georgeta Nicolae, judecător la Secţia I Civilă a Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Septembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza