Prinţul Charles de Wales, a doua sa vizită oficială în România

Prinţul Charles de Wales începe, astăzi, a doua sa vizită oficială în România, după mai multe vizite private efectuate în ultimii ani.

Adăugat: 29 Martie 2017
Ultima actualizare:29 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Alteţa Sa Regală Prinţul Charles
trimite pe mail

În semn de preţuire pentru activitatea sa şi pentru promovarea imaginii ţării în lume, preşedintele Klaus Iohannis îi va conferi moştenitorului tronului britanic Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Mare Cruce.

Amintim că pe 30 mai 2016, Prinţul Charles, care se afla într-o vizită privată în România, a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni şi de premierul Dacian Cioloş, la Palatul Victoria.

Discuţiile cu înalţii oficiali români au vizat atunci potenţialul turistic rural extraordinar al României şi despre conservarea patrimoniului natural şi arhitecturii tradiţionale.

Prinţul Charles a celebrat la aceea dată prima aniversare a fundaţiei ce îi poartă numele.

Lansată în 2015, pe 2 iunie, Fundaţia Prinţului Charles este o organizaţie caritabilă ce sprijină conservarea patrimoniului arhitectural, agricultura şi dezvoltarea durabilă în România şi se implică pentru ca localnicii comunităţilor rurale să-şi găsească mai uşor un loc de muncă.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Oana Bâlă
Adăugat:
29 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza