Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, urmărit penal pentru plagiat

Robert Negoiţă, s-a prezentat azi la Parchetul General, unde a declarat că a fost chemat de procurori pentru a i se aduce a cunoştinţă începerea urmăririi penale pe numele lui în dosarul de plagiat.

Adăugat: 12 Octombrie 2016
Ultima actualizare:12 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Robert Negoiţă, primarul sectorului 3
trimite pe mail

Pe 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza în care se constata plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomanda retragerea titlului de doctor.

La rândul său, Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această modă a titlurilor academice.

Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, cu teza de doctorat "Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social", informează Agerpres.Autor:
Florin Lepădatu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza