Primarul sectorului 1, audiat de DNA

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, este vizat de o anchetă a DNA.

Adăugat: 18 Iunie 2015
Ultima actualizare:18 Iunie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE 2 ora 18.00.Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se află, de aproximativ două ore, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat în cadrul unei anchete privind presupuse fapte de corupţie.

Cu puţin timp în urmă, la sediul DNA Ploieşti, a fost adus şi Ion Brad, consilier local în cadrul Primăriei Sector 1 Bucureşti şi fost trezorier PNL.

(UPDATE 1 Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost adus în jurul orei 16.00, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat în cadrul unei anchete privind presupuse fapte de corupţie.

UPDATE Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, suspectat de procurorii DNA de fapte de corupţie, s-a întors, joi după-amiază, de la Bruxelles, şi a fost ridicat de anchetatori chiar de pe Aeroportul "Henri Coandă",

Acesta a fost dus cu o dubă a Poliţiei la audieri la DNA Ploieşti.

Întrebat, la ieşirea din aeroport, despre acuzaţiile care îi sunt aduse de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Chiliman a răspuns: "Nu am făcut niciodată aşa ceva".

Întreabat dacă se aşteaptă să fie reţinut, Chiliman a răspuns: "Orice e posibi".

De dimineaţă, la sediul primăriei de sector din Capitală şi la alte 6 adrese au avut loc percheziţii,

Conform unor surse judiciare citate de corespondenta Radio România Actualităţi, Simona Uţă, ar exista suspiciuni de trafic de influenţă pe care Andrei Chiliman l-ar fi exercitat în dosarul lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală privind posibile fapte comise în perioada 2006 - 2015.

Legătura între dosarul lui Iulian Herţanu, privind canalizarea de la Comarnic, şi activitatea Primăriei Sectorului 1 ar fi omul de afaceri Gheorghe Boeru, aflat de săptămâna trecută în arest la domiciliu - mai transmite corespondenta RRA.

Alături de Andrei Chiliman ar urma fie audiaţi alţi trei angajaţi din Primăria Sector 1Autor:
Simona Uţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza