Primarul din Tulcea "nu poate justifica suma de 77.000 euro"

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Curtea de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită şi veniturile realizate de Constantin Hogea.

Adăugat: 6 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:6 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Agenţia Naţională de Integritate a constatat o diferenţă semnificativă între averea dobândită şi veniturile pe care le are primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea (PDL),  în valoare de aproape 80.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă, edilul ar fi dobândit împreună cu soţia sa în ianuarie anul trecut, un spaţiu de producţie pentru aproape 330 de mii de lei.

La data efectuării tranzacţiilor imobiliare respective nu au fost identificate solduri contabile în conturile bancare deţinute de soţii Hogea, care să ateste fonduri necesare efectuării acestor tranzacţii, susţine inspectorii ANI.

Agenţia a sesizat Comisia de Cercetare a Averilor din cadrul  Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită şi veniturile realizate de Constantin Hogea.

ANI apreciază că primarul Constantin Hogea, aflat la al treilea mandat consecutiv, este incompatibil.

Constantin Hogea exercită, în prezent, al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului Tulcea, fiind validat în funcţie la data de 16 iunieAutor:
Diana Surdu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
6 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza