Prima vizită oficială a premierului Tudose la Bruxelles

Premierul Mihai Tudose are astăzi, la Bruxelles, întrevederi cu înalte oficialităţi europene, în cadrul primei sale vizite în străinătate.

Adăugat: 11 Iulie 2017
Ultima actualizare:11 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

În cursul discuţiilor, şeful Guvernului îi va asigura pe  responsabilii Uniunii că România este un partener serios, care îşi respectă angajamentele asumate.

Mihai Tudose se va întâlni astăzi, la Bruxelles, în cadrul primei vizite externe pe care o face în calitate de şef al Executivului român cu înalţi oficiali europeni.

El va prezenta priorităţile actualului guvern, cu accent asupra temelor economice, poziţia României privind viitorul Uniunii Europene, pregătirea preluării Preşedinţiei Consiliului European şi îmbunătăţirea absorbţiei fondurilor europene.

În mesajul său, Mihai Tudose va susţine că ţara noastră este un partener serios, care-şi va respecta toate angajamentele asumate anterior şi că doreşte o colaborare foarte bună în relaţia cu Uniunea Europeană, aşa cum şi Executivul său s-a angajat prin programul de guvernare.

"Suntem pregătiţi să creştem calitativ prezenţa României la nivelul instituţiilor europene şi să contribuim la consolidarea proiectului european, inclusiv din perspectiva responsabilităţii pe care ne-o vom asuma în primul semestru al anului 2019, în primul mandat românesc la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene", a declarat premierul Mihai Tudose.

Din delegaţia condusă de şeful Executivului român va mai face parte şi ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, mai precizează redactorul RRA.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza