Prima întâlnire a membrilor noului cabinet guvernamental

Noul premier, Viorica Dăncilă, a avut o primă întâlnire cu membrii cabinetului său, la Palatul Victoria, la care le-a cerut să se pregătească pentru prima şedinţă a noului executiv programată mâine.

Adăugat: 30 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:30 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, premierul României
trimite pe mail

Avem un nou guvern, condus pentru prima dată în istoria României de o femeie premier, Viorica Dăncilă.

Ea a avut aseară o primă întâlnire cu membrii cabinetului său, la Palatul Victoria, la care
le-a cerut să se pregătească pentru prima şedinţă a noului executiv programată mâine.

Pe agendă se va afla rezolvarea problemei declaraţiei fiscale 600, introdusă de ANAF la sfârşitul anului trecut şi care a bulversat mulţi contribuabili.

Ea le-a cerut acestora ca în cel mai scurt timp să îşi preia portofoliile, precizând că va fi foarte exigentă în aplicarea programului de guvernare.

Viorica Dăncilă i-a cerut totodată ministrului de finanţe, Eugen Teodorovici, să îi prezinte astăzi soluţii în privinţa Formularului 600.

"Domnule ministru Teodorovici, vă rog să îmi prezentaţi soluţia pentru rezolvarea Formularului 600. Îmi doresc ca miercuri deja să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuţiilor îndreptăţite care au avut loc în spaţiul public referitor la acest subiect", a spus Viorica Dăncilă.

Miercuri va avea loc şi prima şedinţă de guvern, a mai spus Viorica Dăncilă, cerând rigoare în pregătirea acesteia.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza