PREZIDENŢIALE Victor Ponta susţine aderarea Serbiei la UE

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a participat, în judetul Timiş, la deschiderea a trei noi puncte de trecere a frontierei între România şi Serbia.

Adăugat: 9 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC
trimite pe mail

El a declarat la Timişoara că România susţine integrarea Serbiei în Uniunea Europeană.

"Este nu doar sentimental, dar şi este marele interes al României ca Serbia să fie cât mai curând membră a Uniunii Europene. Ştiţi că noi am susţinut deschidera negocierilor între Serbia şi Uniunea Europeană şi pentru noi, va fi un lucru extraordinar de folositor ca Serbia să fie alături de noi în Uniunea Europeană", a spus .Victor Ponta, citat de corespondentul RRA, Alina Bujancă.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, susţine că singura propunere serioasă privind organizarea unor dezbateri a venit din partea candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

Reamintim că preşedintele Traian Băsescu a propus candidaţilor la alegerile prezidenţiale o dezbatere la Palatul Cotroceni.

Şeful statului explica, într-un comunicat, că a făcut această propunere deoarece a constatat că echipele celor doi candidaţi nu au putut găsi un loc neutru unde să se desfăşoare dezbaterea.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Satu Mare, că obiectivul social-democraţilor în această campanie este de a prezenta direct cetăţenilor priorităţile lui Victor Ponta ca viitor şef al statului.

Liviu Dragnea a atras atentia ca ACL duce o campanie de dezbinare între români.

"Nu suntem într-o situaţie în care să stăm indiferenţi la o campanie de manipulare prin care se stimulează o dezbinare. Acum, pentru această campanie prezidenţială, au identificat un domeniu extrem de periculos, de o gravitate foarte mare şi anume stimulează dezbinarea între Ardeal şi restul ţării", a afirmat Liviu Dragnea potrivit corespondentului RRA, Adrian Marchiş.

Câteva zeci de români au protestat, în această seară, în faţa ambasadei României de la Madrid, din Spania. Ei au cerut mai multe secţii de vot în diaspora, ne-a informat corespondentul nostru, Annamaria Damian.
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza