PREZIDENŢIALE Victor Ponta: Decizia de a reface Uniunea Social Liberală este foarte clară

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, doreşte să fie preşedintele care uneşte. Aflat în vizită electorală la Suceava, Victor Ponta a vorbit şi despre refacerea USL.

Adăugat: 9 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, stânga şi Victor Ponta
trimite pe mail

"Decizia de a reface Uniunea Social Liberală şi a principiilor sale este foarte clară şi, din acest motiv, liberalii, în acest moment, sunt reprezentaţi de către domnul Călin Popescu-Tăriceanu. Domnia sa va fi propunerea de prim-ministru. Este foarte clar că primul ministru care a introdus cota unică de 16%, domnul Tăriceanu, nu o să schimbe cota unică, cum spune propaganda domnului Băsescu şi a domnului Iohannis", a spus Victor Ponta, potrivit corespondentului RRA Mihalea Buculei.

De asemenea, Victor Ponta, candidatul alianţei electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a afirmat sâmbătă că nu este de acord cu faptul că preşedintele Traian Băsescu se implică în continuare în campania electorală.

El a făcut această precizare după ce a fost întrebat de jurnalişti cum apreciază propunerea lansată de şeful statului privind organizarea la Palatul Cotroceni a unei dezbateri electorale între cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru prezidenţiale.

"Nu apreciez faptul că domnul preşedinte Băsescu continuă să se implice în campania electorală. Înţeleg că vrea să-l ajute pe domnul Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar cred, totuşi, că atâta timp cât este preşedinte, ar trebui să stea, totuşi, mai departe de campania electorală (...)", a declarat spus Ponta

La rândul său, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susţinător al candidatului Victor Ponta, preciza că în campanie trebuie dezbătute subiectele aflate pe agenda cetăţeanului de rând.

"Nu componenţa Guvernului, nu structura Guvernului, nu posturi. Vreau să discutăm nu despre persoane, ci despre teme care sunt de interes public pentru toţi cetăţenii României", arăta Tăriceanu, potrivit redactorului RRA, Alina Stănuţă.

De menţionat că preşedintele excutiv al PSD, Liviu Dragnea, se află astăzi în Bihor, unde discută cu organizaţiile PSD din Bihor, strategia de campanie pentru turul final.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza