PREZIDENȚIALE Ponta: Vreau să fiu președintele tuturor românilor din țară și străinătate

Aflat în comuna Dobrin unde a obținut cele mai multe voturi, Victor Ponta a promis că va fi un preşedinte al tuturor românilor din ţară şi din străinătate.

Adăugat: 12 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, candidatul Alianței PSD - UNPR - PC la Președinție
trimite pe mail

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a afirmat că îşi doreşte să fie preşedintele unei ţări în care bătrânii să nu mai sufere, iar tinerii să nu mai plece din ţară.

Victor Ponta a vizitat astăzi comuna Dobrun din judetul Olt, localitate unde a obţinut cel mai mare număr de voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Victor Ponta a promis că va fi un preşedintele al tuturor românilor din ţară şi din străinătate.

"Sunt foarte, foarte mândru de faptul că aţi avut încredere în mine. Îmi doresc foarte tare să facem lucruri bune împreună, să nu vă dezamăgesc niciodată şi vreau să vă zic tot timpul să avem în suflet ceea ce ştiţi că-mi place atât de mult să zic: "Aicea este ţara mea şi neamul meu cel românesc, Aicea eu să mor aş vrea, aicea vreau eu să trăiesc",  a susținut Victor Ponta.

Tăriceanu: Pe 16 noiembrie să închidem o pagină nefastă în istoria României

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la Buzău că îşi doreşte ca Victor Ponta să câştige alegerile prezidenţiale pentru a pune capăt regimului Traian Băsescu.

De aceea, Călin Popescu Tăriceanu îl susţine pe candidatul PSD-UNPR-PC.

Avem încă o bătălie de dus pentru câştigarea alegerilor, pentru că dorinţa mea este una foarte clară: Pe 16 noiembrie să închidem o pagină nefastă în istoria României denumită 'regimul Băsescu', a spus Călin Popescu Tăriceanu.(Reporter: Cristina Moise)Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
12 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza