PREZIDENŢIALE Ponta, susţinut de premierul Italiei

Aflat în România, premierul Italiei, Matteo Renzi, şi-a exprimat susţinerea pentru candidatul Victor Ponta.

Adăugat: 14 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:14 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta (stânga) şi Mario Renzi
trimite pe mail

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, declara, ieri, după întâlnirea cu premierul Italiei, Matteo Renzi, că împreună vor contribui la o Europă mai puternică, mai apropiată de cetăţeni.

"Succesul domnului Renzi în Italia este important pentru Italia, pentru Europa şi pentru românii care trăiesc în Italia şi vreau să-l asigur că se poate baza pe mine, pe Guvernul României în toate proiectele de reformă la nivel european şi să-l rog ca, în continuare, autorităţile italiene să-i considere pe români cetăţeni europeni, parteneri în efortul pe care îl facem", a spus Victor Ponta.

Premierul  Italiei, Matteo Renzi,  a  venit  în  România  pentru  a-şi exprima susţinerea pentru candidatul Victor Ponta, despre care a spus că ar fi un foarte bun preşedinte. 

"În cunoaştem pe Victor Ponta, ştim cine este în Europa şi ştim că poate să dea o mână de ajutor pentru poporul dumneavoastră să fie bine. Votul în România este foarte important pentru faptul că, apropiindu-ne cât mai mult de cetăţeni vom reuşi să punem la punct tot ceea ce este de făcut în Europa şi nu în ultimul rând se îndreaptă către cetăţeni români care locuiesc în Italia. Sper ca duminica să fie ales preşedinte", a spus Matteo Renzi, într-o declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Cătălin Purcaru.  Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
14 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza