PREZIDENŢIALE Ponta: Suntem obligați să câștigăm turul II cu o diferență clară

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, susține că voturile în plus obținute în turul I față de Klaus Iohannis, îl obligă să câștige alegerile cu o diferență clară de voturi.

Adăugat: 8 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, candidatul Alianței PSD - UNPR - PC la Președinție. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, este aşteptat, astăzi, la Cluj-Napoca.

Victor Ponta spunea că priveşte cu optimism această campanie şi că îşi doreşte să câştige detaşat funcţia de preşedinte al României.

"Un milion de voturi în plus faţă de al doilea candidat este un rezultat bun care ne obligă să câştigăm în turul doi cu o diferenţă clară. Trebuie să-i convingem pe cei care au votat cu un alt candidat din cei 12, care nu sunt în turul doi, să fie alături de noi pentru că noi îi putem reprezenta, până pe 16 să le explicăm tuturor românilor că eu vreau şi pot să fiu un preşedinte legitim", susține Victor Ponta, într-o declarație consemnată de reporterul RRA, Mugur Mihăiţă.

Tăriceanu: Obiectivul nostru este înlăturarea regimului Traian Băsescu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, îl susţine pe Victor Ponta la prezidenţiale şi spune că obiectivul este câştigarea alegerilor şi înlăturarea regimului Traian Băsescu.

"Obiectivul principal pe care îl avem în momentul de faţă, pe care trebuie să-l atingem şi anume câştigarea alegerilor prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă, sub o formă sau alta, mă refer aici la domnul Iohannis şi am cerut colegilor mei să se mobilizeze cu toate forţele pentru că bătălia continuă, nu este câştigată dinainte", a spus Tăriceanu, citat de  redactorul RRA, Alina Stănuţă.

Victor Ponta (Alianța PSD-UNPR-PC) îl va înfrunta în turul II al alegerilor prezidențiale, programat pe 16 noiembrie, pe Klaus Iohannis (ACL).Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
8 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza