PREZIDENŢIALE Ponta: Reducerea TVA la produsele agroalimentare, o prioritate

Victor Ponta susţine că programul economic al USL rămâne în actualitate, una dintre ţintele pentru 2015 fiind reducerea TVA la legume şi fructe.

Adăugat: 10 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, candidat PSD - UNPR - PC
trimite pe mail

Duminică, 16 noiembrie, va avea loc, al doilea tur de scrutin, al alegerilor prezidenţiale.

Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt cei doi candidaţi rămaşi în competiţia electorală.

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, declara, la Suceava, că, pentru perioada 2015-2016, prioritatea Guvernului rămâne reducerea, în continuare, a TVA la produsele alimentare.

"Noi am lucrat împreună cu domnul Tăriceanu la programul economic al Uniunii Social Liberale, cel pe care l-am lansat în 2011, şi deocamdată suntem în grafic cu tot ceea ce am promis. Ceea ce rămâne pentru 2015 şi 2016, ca şi ţinte fiscale, se referă la reducerea în continuare a TVA pentru diverse produse, şi în primul rând pentru produsele agroalimentare, adică fructe, legume, carne, lucru este sustenabil", a spus Victor Ponta, într-o declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Mihalea Buculei.  

Dragnea: E nevoie de o strategie mai bună la Bistriţa

Prezent la Bistriţa, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spunea că speră ca decalajul dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis să fie recuperat în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Este nevoie de o strategie bună, mai spunea Liviu Dragnea.

"Am fost trist, foarte trist, că nu am reuşit să câştigăm aici în primul tur şi eu sper să câştigăm în turul II, pentru că judeţul Bistriţa este o zonă pe care noi o considerăm foarte apropiată, zonă cu buni români, şi am venit să încurajez puţin organizaţia, că au resurse, au potenţial ca în turul II să câştige Victor Ponta aici", a spus Dragnea.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza