PREZIDENȚIALE Ponta: Pensiile vor crește cu 5%

Victor Ponta susține că măsura creșterii pensiilor cu 5 procente este trecută în calculele bugetare.

Adăugat: 11 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:11 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, candidatul Alianței PSD - UNPR - PC la Președinție
trimite pe mail

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a dat asigurări pensionarilor, că indiferent de discuţiile electorale care au loc în această perioadă, vor primi, începând de la 1 ianuarie, pensiile mărite.

"Aseară s-a dat un mesaj pentru pensionarii din România, că nu li se cresc pensiile - zicea domnul Iohannis şi eu vreau să anunţ public că deja este adoptată măsura şi strategia fiscal-bugetară, este trecută în calculele bugetare creşterea cu 5 puncte procentuale", a spus Victor Ponta, într-o declarație consemnată de redactorul RRA, Angela Matei.

Dragnea: Toată România trebuie să fie unită

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, la Bistriţa, că cel mai important este ca românii să fie uniţi chiar şi atunci când ar putea exista tendinţa de dezbinare în zonele locuite şi de maghiari.

Liviu Dragnea a precizat, că proiectul lui Victor Ponta privind unitatea întregii ţări garantează menţinerea climatului de înţelegere.

"Toată România trebuie să fie unită, noi trebuie să ne uităm cu multă seriozitate, cu mult drag şi cu multă atenţie şi interes către Republica Moldova, dar asta înseamnă că România trebuie să fie unită. Cine are un mesaj special pentru ardeleni şi vrea să stimuleze foarte mult în Transilvania un anumit spirit, greşeşte foarte mult şi generează un demers extrem de periculos. Pentru transilvăneni avem acelaşi mesaj, toţi suntem români, trebuie să fim mândrii că suntem români şi să fim uniţi", a susținut Liviu Dragnea, potrivit corespondentului RRA, Crisitana Sabău.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
11 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza