PREZIDENŢIALE Mesajul lui Ponta: Îmi doresc să facem lucruri bune împreună

Aflat în comuna Dobrun, unde a primit cele mai multe voturi, Victor Ponta a promis că îi va asculta pe toţi cetăţenii în calitate de preşedinte al României.

Adăugat: 13 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:13 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Lansarea candidaturii lui Victor Ponta
trimite pe mail

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a mers, ieri, în comuna Dobrun, din judeţul Olt, localitate unde, în primul tur, a obţinut cel  mai mare număr de voturi.

El a promis că va fi preşedintele tuturor românilor din ţară şi din străinătate. 

"Pe toţi îi respect, de toţi voi avea grijă şi pe toţi îi voi asculta ca preşedinte al României. Acesta este mesajul pe care vreau să vi-l dau dumneavoastră, care aţi fost alături de mine şi care sunt sigur că veţi fi duminică, pe 16, dar e mesajul pe care vreau să-l dau tuturor românilor. Îmi doresc foarte tare să facem lucruri bune împreună, să nu vă dezamăgesc niciodată", a spus Ponta, într-o declaraţie consemnată de  reporterul RRA, Cătălin Purcaru.  

Victor Ponta, candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, va merge, astăzi, în turneu electoral, în judeţul Constanţa.

Campanie "de la om la om" în Bistriţa-Năsăud

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spunea, că social democraţii au purtat şi vor purta, în judeţul Bistriţa Năsăud, până în ultima zi, o campanie "de la om la om", pentru a recupera decalajul dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

"Cea mai importantă acţiune pe care o vor face toţi colegii noştri va fi să meargă, atât cât pot, din casă în casă şi să vorbească cu cât mai mulţi oameni, dar direct, şi toţi membrii, indiferent de funcţii. Toţi o să-şi lase hainele cu funcţii acasă, o să fie fiecare membru de partid şi să vorbească direct cu oamenii, să le spună direct de ce e mai bun Victor Ponta decât Klaus Iohannis. Cel mai important lucru, dincolo de cine va fi preşedintele României, este ca această ţară să redevină o ţară unită", a spus Dragnea, potrivit corespondentului RRA, Cristiana Sabău.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
13 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza