PREZIDENŢIALE Klaus Iohannis: Schimbarea pe care vreau să o fac este spre binele României

Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL, spunea, la Cluj-Napoca, faptul că îşi doreşte o Românie modernă şi prosperă, în care toţi cetăţenii români, indiferent de naţionalitate, să fie respectaţi.

Adăugat: 12 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, (dreapta) candidatul ACL şi Vasile Blaga, coordonatorul de campanie
trimite pe mail

"Schimbarea pe care vreau să o fac este spre binele României, schimbarea este pentru o Românie a respectului, pentru o Românie prosperă, schimbarea este pentru locuri de muncă şi venituri decente pentru toţi cetăţenii români, cu toţii, români, maghiari, germani şi, sigur, şi toţi din celelalte minorităţi, suntem cetăţeni români". a spus Iohannis, citat de corespondentul RRA Claudiu Pădurean.   

Vasile Blaga despre Iohannis: Serios, tenace şi competent

Serios, tenace şi competent, aşa îl descrie preşedintele PDL, Vasile Blaga, pe candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

Liderul   democrat-liberal spune că românii vor descoperi la Klaus Iohannis un alt mod de a face politică. 

"Klaus Iohannis vine cu lucruri clare, cu soluţii pentru România şi propunerea acestuia este, de fapt, de schimbare a obiceiurilor politice din România. De la circ, scandal şi improvizaţii continue, la seriozitate, competenţă şi lucrul bine făcut. Programul lui Klaus Iohannis propune exact un lucru: stoparea acestui circ şi dedicarea muncii omului politic interesului cetăţeanului", a afirmat vasile Blaga. 

Declaraţie consemnată de reporterul RRA Andreea Prisăcariu.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza