PREZIDENŢIALE Klaus Iohannis pledează pentru o dezbatere "accesibilă întregii media"

Candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, a declarat la Sibiu, că echipa sa de campanie va continua negocierile în vederea participării la o dezbatere alături de Victor Ponta.

Adăugat: 9 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, candidatul ACL
trimite pe mail

Candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, a declarat la Sibiu, că echipa sa de campanie va continua negocierile în vederea participării la o dezbatere alături de Victor Ponta.

Klaus Iohannis nu a precizat dacă acceptă propunerea preşedintelui Traian Băsescu privind organizarea unei dezbateri la Palatul Cotroceni.

"Mie mi se pare ca o dezbatere poate să fie organizată oriunde este o platformă publică independentă, accesibilă celor doi candidaţi şi întregii media. Orice se poate negocia, dacă sunt satisfăcute aceste condiţii. O să rog echipa mea să continue negocierile", a spus Iohannis, citat de corespondentul RRA, Carmen Vulcan.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, susţine că măsurile luate de Ministerul Afacerilor Externe pentru turul doi sunt insuficiente având în vedere numărul mare de români care vor vota în diaspora.

Cătălin Predoiu acuză guvernul că îi impiedică pe românii din afara ţării să voteze.

"Am luat act de declaraţia BEC cu privire la posibilitatea tehnică de a se înfiinţat secţii suplimentare de votare în diaspora şi la refuzul MAE cu privire la acest lucru. Domnul Corlăţean nu mai are drept moral şi legal să stea în fruntea Ministerului de Externe", a afirmat el, potrivit  redactorului RRA, Nucu Jalea.

Câteva zeci de români au protestat, în această seară, în faţa ambasadei României de la Madrid, din Spania. Ei au cerut mai multe secţii de vot în diaspora, ne-a informat corespondentul RRA, Annamaria Damian.
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza