PREZIDENŢIALE Iohannis vrea o Românie a bunăstării şi a locurilor de muncă

Klaus Iohannis se angajează să facă din România o naţiune respectată.

Adăugat: 13 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:13 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale
trimite pe mail

Klaus Iohannis, candidatul ACL, îşi doreşte ca România să fie o ţară în care legile funcţionează, un stat cu locuri de muncă bine plătite.

"Eu mă angajez pentru o naţiune care este respectată, o ţară în care legile funcţionează, o Românie a bunăstării şi a locurilor de muncă. România lui Victor Ponta este o Românie a scandalului în ţară, a haosului şi a dezorganizării", a spus Iohannis, într-o declaraţie consemnată de reporterul RRA,  Andrei Şerban. 

Iohannis "omul care aduce normalitatea"

Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, a declarat, la Bistriţa, că în primul tur al prezidenţialelor, oamenii nu au votat pentru PNL sau PDL, ci pentru Klaus Iohannis, ca persoană.

"Oamenii au votat pentru Klaus Iohannis, ca să fie lucrurile foarte clare. Au fost tot timpul conştienţi de acest lucru şi în continuare le cerem votul pentru Klaus Iohannis, candidatul nostru la funcţia de preşedinte al României, omul care şi-a propus să introducă normalitatea în România, omul care şi-a propus să facă România o altfel de politică", a spus   Ioan Oltean.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
13 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza