PREZIDENŢIALE Iohannis promite păstrarea cotei unice de impozitare

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, în discuţiile cu cetăţenii din această campanie, că este adeptul păstrării cotei unice.

Adăugat: 14 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:14 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale
trimite pe mail

Astăzi este ultima zi de campanie electorală pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Românii sunt aşteptaţi duminică, 16 noiembrie, la vot, pentru a decide preşedintele ţării, pentru următorii 5 ani.

În competiţie se află Victor Ponta şi Klaus Iohannis.   

Candidatul ACL, Klaus Iohannis  a declarat, în discuţiile cu cetăţenii din această campanie, că este adeptul păstrării cotei  unice.

Klaus Iohannis spunea însă că, în cazul în care va ajunge preşedinte,Victor Ponta şi guvernul său vor renunţa la cota unică.

"În România lui Victor Ponta cota unică este în pericol să dispară. Sunt atâtea pomeni electorale, atâtea promisiuni care trebuie acoperite încât este clar că se va renunţa la cota unică de 16%, în situaţia în care va câştiga Victor Ponta", a spus Iohannis. Declaraţia a fost făcută la un eveniment electoral, la Sibiu, transmite corespondentul RRA, Carmen Vulcan.

Blaga, apel la vot

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, spunea, la un miting electoral, la Constanţa, că românii trebuie să vină duminică la vot şi să aleagă Klaus Iohannis, un om care a dovedit ce poate face ca edil al municipiului Sibiu. 

"Nu are cum să câştige cel mai slab premier din istoria post-decembristă a României. De partea cealaltă, venim cu un om care a creat locuri de muncă în Sibiu, care a adus investitori în Sibiu, de aceea rugămintea este: convingeţi lumea să vină la vot şi să voteze "omul lucrului bine făcut - Klaus Iohannis". În primul rând, să vină la vot. Nu este o obligaţie, dar este un drept câştigat cu sânge în '89", a spus Vasile Blaga, într-o declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Mona Constantinescu.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
14 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza