PREZIDENŢIALE Iohannis militează pentru păstrarea cotei unice de impozitare

Candidatul ACL, Klaus Iohannis este adeptul păstrării cotei unice şi se declară convins că, dacă Victor Ponta va ajunge preşedinte, va renunţa la cota unică.

Adăugat: 10 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidenţiale. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Duminică, 16 noiembrie, va avea loc, al doilea tur de scrutin, al alegerilor prezidenţiale.

Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt cei doi candidaţi rămaşi în competiţia electorală.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, spunea, la Sibiu, că este adeptul păstrării cotei unice şi se declara convins de faptul că, în cazul în care va ajunge preşedinte, Victor Ponta şi guvernul său vor renunţa la cota unică.  

"În România lui Victor Ponta cota unică este în pericol să dispară. Sunt atâtea pomeni electorale, atâtea promisiuni care trebuie acoperite încât este clar că se va renunţa la cota unică de 16% în situaţia în care va câştiga Victor Ponta", a spus Iohannis, într-o declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Carmen Vulcan.   

Iohannis "face o altfel de politică"

Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, spunea, la Bistriţa, că oamenii l-au votat pe Klaus Iohannis tocmai pentru că este un politician diferit, cu o mentalitate diferită, care doreşte să facă o altfel de politică.

"Iohannis face o altfel de politică şi este un altfel de om politic. Nu este un om dependent de partide politice, nu este un om politic dependent de grupări de interes, este un om care s-a pus şi doreşte să se pună la dispoziţia cetăţeanului şi să fie preşedintele tuturor românilor", a susţinut  Ioan Oltean, într-o declaraţie consemnată de corespondentul RRA,  Cristiana Sabău.  
 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza