PREZIDENȚIALE Iohannis: Împreună putem să luăm România înapoi

Klaus Iohannis susține că românii trebuie să meargă la vot și să voteze schimbarea.

Adăugat: 11 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:11 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale
trimite pe mail

Candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, a susţinut, la Galaţi, că actualul Guvern nu a putut face dovada competenţei şi i-a îndemnat pe români să voteze pentru o Românie prosperă.

Pentru atingerea acestui deziderat este nevoie de mai puţine vorbe, pentru a avea timp pentru mai multe fapte,  a arătat Klaus Iohannis.

"Noi împreună putem să schimbăm România! Noi împreună putem să luăm România înapoi! Este nevoie doar de votul vostru! Mergeţi şi votaţi schimbarea!", a declarat Iohannis, într-o declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Maria Măndinţa.

Joseph Daul susține candidatura lui Iohannis

Preşedintele PPE, Joseph Daul, a venit astăzi, la Bucureşti, pentru a susţine candidatura lui Klaus Iohannis şi pentru a reaminti partidelor de centru-dreapta că trebuie să fie unite pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale.

Joseph Daul este de părere că valorile PPE, precum statul de drept, justiţia şi lupta împotriva corupţiei vor fi respectate de Klaus Iohannis.

"Sunt aici în România pentru a susţine candidatura lui Klaus Iohannis, pentru ca acesta să câştige alegerile din 16 noiembrie. România are nevoie de creştere economică şi de locuri de muncă şi cred că Iohannis a făcut la Sibiu, în ultimii ani, un exerciţiu care nu poate fi pus sub semnul întrebării. Aşadar, îl susţin pe Klaus Iohannis pentru ca România de mâine să-şi continue drumul spre Europa, să aibă creştere economică şi locuri de muncă", a spus Joseph Daul, într-o declarație consemnată de redactorul RRA, Andreea Prisăcariu.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
11 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza