PREZIDENŢIALE Iohannis: Cei care se consideră de dreapta să vină alături de mine

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, susține că este reprezentantul dreptei româneşti împotriva stângii neautentice.

Adăugat: 8 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale. Sursa: Facebook
trimite pe mail

În această după-amiază, candidatul ACL, Klaus Iohannis, va susţine, la Sibiu, o conferinţă de presă.

Acesta spunea, imediat după  primul tur al alegerilor, că îi aşteaptă alături de el, pe 16 noiembrie, pe toţi românii care cred în dreapta politică şi care cred că o schimbare este posibilă.

"Acelor oameni care se consideră de dreapta le spun să vină alături de mine. Eu sunt reprezentantul dreptei româneşti împotriva stângii neautentice, nereformate, corupte. Îi chem alături de mine şi pe toţi cei care, pe 16 noiembrie, cred că se poate face o schimbare", a spus Iohannis, într-o declarație consemnată de redactorul RRA, Andrei Şerban.

Iohannis "se va adresa direct fiecărui român"

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, declara, într-o conferinţă de presă, că în această săptămână de campanie, Klaus Iohannis se va adresa direct alegătorilor, pentru a le obţine votul.

"Klaus Iohannis se va adresa direct fiecărui român, prezentându-şi viziunea asupra României, programul prezidenţiale, mai ales unde vrea să ducă România Klaus Iohannis. Este un om care s-a ridicat discret prin faptele sale, reprezintă cu totul şi cu totul altceva decât găştile politice care au condus România 25 de ani", a susținut Orban, într-o declarație consemnată reporterul Radio România, Andreea Prisăcariu.

Klaus Iohannis (ACL) îl va înfrunta în turul II al alegerilor prezidențiale, programat pe 16 noiembrie, pe Victor Ponta (Alianța PSD-UNPR-PC).Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
8 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza