Președinția confirmă întâlnirea Iohannis - Tudose

Purtătoarea de cuvânt a Președinției, Mădălina Dobrovolschi, a confirmat că premierul a discutat cu președintele despre intenția sa de a schimba mai mulți membri ai cabinetului.

Adăugat: 10 Octombrie 2017
Ultima actualizare:10 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mădălina Dobrovolschi
trimite pe mail

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre intenţia sa, de a schimba mai mulţi membri din Cabinet, a confirmat purtătoarea de cuvânt a Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi.

Ea a precizat că PSD ar trebui să-şi rezolve problemle şi a reamintit că este dreptul premierului să decidă dacă este cazul să schimbe membrii din echipa sa.

"Domnul preşedinte a vorbit despre faptul că atunci când persoane aflate în funcţii importante în stat au probleme - şi ştiţi la ce cazuri mă refer - aceste persoane ar fi trebuit să se retragă sau să fie retrase de partid. Altfel, ducând discuţia mai departe, este atributul premierului să facă astfel de evaluări şi să decidă dacă se impun remanieri, schimbări în ehipa guvernamentală", a spus Mădălina Dobrovolschi. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza