Preşedintele Traian Băsescu felicită Radio România

Preşedintele susţine că Radio România a fost un etalon al profesionalismului şi al echidistanţei pe piaţa mass-media.

Adăugat: 1 Noiembrie 2013
Ultima actualizare:4 Noiembrie 2013

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu în studioul Radio România Actualităţi
trimite pe mail

Preşedintele Traian Băsescu a felicitat Societatea Română de Radiodifuziune, în această zi, când se împlinesc 85 de ani de la difuzarea primei emisiuni a serviciului public de radio.

Într-un mesaj, dat publicităţii vineri dimineaţă, preşedintele arată că, de-a lungul timpului, Radio România a fost un etalon al profesionalismului şi al echidistanţei pe piaţa mass-media din ţara noastră, o instituţie care şi-a construit un prestigiu din a informa corect şi obiectiv şi din a promova cultura românescă.

"Sunt bucuros să felicit Societatea Română de Radiodifuziune, în această zi aniversară, împlinirea a 85 de ani de la difuzarea primei emisiuni a serviciului public de radio, pentru profundul devotament de care au dat dovadă jurnaliștii săi și personalul tehnic în promovarea valorilor spiritualităţii româneşti.

De-a lungul timpului, Societatea Română de Radiodifuziune a fost un etalon al profesionismului și al echidistanței pe piața mass-media din țara noastră, o instituție care și-a construit un prestigiu din a informa corect și obiectiv și din a promova cultura românească. Societatea Română de Radiodifuziune reprezintă pentru români vocea care a legat generaţiile şi un simbol al continuităţii, indiferent de contextul social şi politic.

Doresc să adresez mulţumiri, în numele meu şi al poporului român, tuturor celor care de-a lungul acestor 85 de ani de existenţă au contribuit cu atâta dăruire la consolidarea imaginii radioului public, devenind, astfel, un nume de referinţă al presei din țara noastră și nu numai. Consider că fundamentul acestei performanțe a Societăţii Române de Radiodifuziune îl reprezintă angajaţii săi, care, prin munca lor bine făcută, au reuşit să intre în casele românilor și în sufletele lor timp de 85 de ani. Mulți ani înainte!", spune preşedintele Traian Băsescu în mesajul adresat Radio România.

Şi premierul Victor Ponta ne-a trimis un mesaj de felicitare pentru postul public de radio, pe care îl consideră o instituţie de cultură, care face parte din istoria României şi care a contribuit mereu la informarea corectă a societăţii româneşti.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
1 Noiembrie 2013
Ultima actualizare:
4 Noiembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza