Preşedintele PNL Ilfov va fi anchetat de DNA

Liberalul Marian Petrache va fi anchetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru fraudă la alegerile locale.

Adăugat: 27 Iunie 2016
Ultima actualizare:27 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Marian Petrache, preşedintele PNL Ilfov
trimite pe mail

Preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, va fi anchetat de Direcţia Naţională Anticorupţie, după ce anchetatorii din Ilfov şi-au declinat competenţa în acest caz.

Dosarul cercetează o posibilă fraudă la scrutinul din 5 iunie şi a fost deschis la câteva zile după scrutin, în urma unei înregistrări în care liderul liberal ar fi vorbit de aducerea cu maşini a alegătorilor la secţiile de votare.

Pe 11 iunie, Marian Petrache, preşedintele PNL Ilfov, declara într-o conferinţă de presă că este normal ca Parchetul să cerceteze dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale, adăugând că, dacă procurorii descoperă că a făcut ceva, să suporte consecinţele.

"Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta şi să cerceteze, nu e niciun fel de problemă şi nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu ştiu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecinţele. Nu o să găsească", afirma el, potrivit Agerpres.


 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
27 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza