Preşedintele Klaus Iohannis, prezent la Festivalul saşilor din Transilvania

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent la Criţ, în judeţul Braşov, unde a subliniat, într-un discurs bilingv, importanţa bunelor relaţii inter-etnice din zonă.

Adăugat: 2 August 2021
Ultima actualizare:2 August 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cea de-a 9-a ediţie a Festivalului "Săptămâna Haferland" se încheie duminică, după mai multe zile de evenimente dedicate tradiţiilor şi culturii săseşti, din aşa-numita Ţară a Ovăzului, respectiv zona cuprinsă între Rupea şi Sighişoara.

Cele mai multe dintre manifestări au fost găzduite de cetăţile şi bisericile fortificate din Buneşti, Viscri, Roadeş, Saschiz, Homorod, Rupea, Criţ şi Mesendorf, principalul mesaj fiind grija pentru comunitate şi pentru locurile frumoase şi pline de istorie.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent  la Criţ, în judeţul Braşov, unde a subliniat, într-un discurs bilingv, importanţa bunelor relaţii inter-etnice din zonă:

Klaus Iohannis: Legătura strânsă dintre saşi şi români - un exemplu de convieţuire paşnică, bazată pe respectarea culturii şi tradiţiilor specifice ambelor părţi - a contribuit la dezvoltarea şi consolidarea relaţiei bilaterale dintre România şi Germania. Dincolo de cooperarea economică şi parteneriatul politic, România este locul în care diversitatea este respectată şi reprezintă un model de toleranţă, deschidere şi solidaritate.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 August 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza