Preşedintele Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monet din Bucureşti

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis, a declarat că a votat pentru o Românie modernă, europeană, normală şi a făcut apel la alegători să meargă la vot.

Adăugat: 24 Noiembrie 2019
Ultima actualizare:24 Noiembrie 2019

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Klaus Iohannis: Bună dimineața O zi foarte, foarte importantă astăzi. Eu personal am votat pentru o Românie modernă, o România europeană, o Românie normală. Și vă invit pe toți, dragi români, să veniți la vot! Astăzi este o zi extrem de importantă. Votăm pentru viitorul României, pentru direcția în care va merge România mai departe. Astăzi este ziua campionilor cu ștampila 'votat' în mână. Dragi români, fiți toți campioni astăzi!

Reporter: Aveţi emoţii în privinţa a ceea ce se va întâmpla astăzi la finalul zilei?

Klaus Iohannis: Sigur că am emoții și am așteptări. Am aşteptarea să vină foarte mulți români la vot și, evident, cu ceva emoție, așteptăm diseară rezultatul. Mulţumesc.

Reporter: Vă aşteptaţi cumva şi la incidente, având în vedere că lupta este destul de strânsă

Klaus Iohannis: Nu, nu cred. Din informațiile pe care le am până acum, totul este foarte bine organizat și cred că lucrurile vor decurge normal. Repet, important este să se meargă la vot. Mulțumesc.

Alături de şeful statului, la secţia de vot au fost preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, şi mai mulţi liberali.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Noiembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza