Preşedintele Iohannis vizitează Centrul administrativ Mihail Kogălniceanu

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita Centrul Administrativ Mihail Kogălniceanu şi va avea o întrevedere cu preşedintele Comitetului Militar NATO, generalul Petr Pavel.

Adăugat: 13 Iulie 2017
Ultima actualizare:13 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează, astăzi, Centrul administrativ Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, unde se desfăşoară una dintre etapele Exerciţiului multinaţional SABER GUARDIAN 17, cel mai mare exerciţiu militar din istoria modernă a României.

10 nave de luptă şi de sprijin logistic, 12 ambarcaţiuni şi 18 mijloace terestre de luptă ale Forţelor Navale Române, alături de aproximativ 25.000 de militari români şi străini, participă în aceste zile la numeroase acţiuni, pe mare, pe uscat şi în aer, în cadrul celor şase secvenţe ale exerciţiului, planificate la Cincu, Răureni, Borduşani, Capul Midia, Mihail Kogălniceanu şi Babadag. C

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita Centrul Administrativ Mihail Kogălniceanu şi va avea o întrevedere cu preşedintele Comitetului Militar NATO, generalul Petr Pavel.

Şeful statului doreşte asigurări cu privire la buna desfăşurare a misiunii de poliţie aeriană întărită şi de aceea se va întâlni cu piloţii români şi britanici care participă la această misiune.

Tot astăzi este programat şi un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F 16 şi Eurofighter Typhoon, la care va asista şi preşedintele României.

Până la sfârşitul lunii august, în zona teritoriului ţării noastre se află patru avioane Eurofighter Typhoon, alături de personalul aferent, care se asigură de buna desfăşurare a misiunii de poliţie aeriană în zona de sud a flancului estic al NATO.Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza