Președintele Iohannis, sceptic în privinţa măsurilor fiscale anunţate de guvern

Preşedintele consideră că s-ar impune o amânare semnificativă a modificărilor legislaţiei fiscale, precizând că termenul de aplicare a acestora la 1 ianuarie 2018 este inoportun.

Adăugat: 7 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:7 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat  că se impune o amânare semnificativă a aplicării noilor măsuri fiscale, iar elaborarea acestora ar trebui realizată în urma unui studiu aprofundat.

El şi-a reafirmat scepticismul în legătură cu măsurile preconizate de executiv, care sunt criticate, spunea preşedintele, de toată lumea, cu excepţia iniţiatorilor.

"Am văzut cu toţii că în afară de iniţiatori toată lumea este împotriva acestor modificări. Cred că trebuie să dea de gândit oricui care doreşte să facă modificări atât de ample şi vede că nu vrea nimeni să meargă pe aceeaşi linie. Cred că minim, minimorum s-ar impune o amânare semnificativă, un studiu foarte bine fundamentat şi atunci lucrurile se pot discuta în linişte. După părerea mea, este total, dar total inoportun să se ţintească ca şi dată de implementare 1 ianuarie 2018", a afirmat Iohannis, după ce a participat la Ateneu la Gala Asociaţiei Municipiilor din România.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza