Preşedintele Iohannis, prezent la cel mai mare exerciţiu militar din istoria modernă a României

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat la Baza Mihail Kogălniceanu cu un ceremonial militar şi s-a întâlnit cu generalul Petr Pavel, preşedintele Comitetului Militar NATO.

Adăugat: 13 Iulie 2017
Ultima actualizare:13 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, astăzi, Centrul administrativ "Mihail Kogălniceanu" din judeţul Constanţa, unde se desfăşoară una dintre etapele Exerciţiului multinaţional SABER GUARDIAN 17, cel mai mare exerciţiu militar din istoria modernă a României.

La Baza militară Mihail Kogălniceanu, se află în desfăşurare un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG21 Lancer, F 16 şi Eurofighter Typhoon, la care asistă şi preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a ajuns la Centrul Administrativ Mihail Kogălniceanu, în urmă cu două ore şi a fost întâmpinat cu un ceremonial militar.

A avut apoi o întrevedere cu generalul Petr Pavel, preşedintele Comitetului Militar NATO, aflat în România pentru a participa la Exerciţiul multinaţional SABER GUARDIAN 2017.

Totodată, preşedintele României s-a întâlnit cu piloţii români şi britanici care participă la misiunea de poliţie aeriană întărită, în zona de sud a flancului estic al NATO, pentru a se asigura de buna desfăşurare a acesteia.Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza