Preşedintele Iohannis încurajează Guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent

Preşedintele Klaus Iohannis a încurajat Guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent, mai orientat spre rezultate.

Adăugat: 19 Septembrie 2021
Ultima actualizare:19 Septembrie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis spune că, în pofida pandemiei, firmele din România s-au pregătit şi s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităţilor economice în siguranţă.

Prezent ieri în judeţul Alba la prezentarea noii versiuni de Dacia Duster, şeful statului a încurajat Guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent, mai orientat spre rezultate.

Klaus Iohannis şi-a exprimat totodată convingerea că industria auto românească poate mai mult şi a precizat că dezvoltarea economică nu se poate face fără investiţii.

Klaus Iohannis: Dincolo de alocarea de fonduri pentru cercetare-dezvoltare sau de programe precum Rabla şi Rabla Plus, industria auto românească, la fel ca întreaga economie naţională, are nevoie de stabilitate şi predictibilitate şi de un sprijin din partea statului mai adaptat noii realităţi postcriză. Nu vom renunţa la promisiunea unei bune guvernări, iar mesajele mediului de afaceri au fost recepţionate, înţelese şi îşi vor vedea destul de curând concretizarea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Septembrie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza