Preşedintele Iohannis, în vizită de stat în Marele Ducat de Luxemburg

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, cu ocazia vizitei, va fi semnat Programul de schimburi în domeniile ştiinţei şi tehnologiei, educaţiei, culturii şi sportului, între Guvernul României şi cel al Marelui Ducat de Luxemburg pentru anii 2016- 2021.

Adăugat: 6 Iunie 2016
Ultima actualizare:6 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

 Discuţiile preşedintelui Klaus Iohannis cu înalţii oficiali luxemburghezi vor viza identificarea de posibilităţi concrete de dezvoltare a relaţiilor politice şi sectoriale dintre România şi Luxemburg, cu accent pe extinderea cooperării economice, precum şi în domeniile cercetării, dezvoltării şi inovării industriale.

Pregătirea Summitului NATO, care se va desfăşura la Varşovia, în luna iulie, dar şi provocările cu care se confruntă Uniunea Europeană se află, de asemenea, pe agenda convorbirilor de la Luxemburg.

Tot în cadrul vizitei, şeful statului va avea la Camera de Comerţ discuţii cu oamenii de afaceri luxemburghezi şi reprezentanţi ai sectorului financiar, dar se va întâlni şi cu profesorii şi studenţii români ai universităţii din Luxemburg.

Comunicatul Administraţiei PrezidenţialeAutor:
Oana Bâlă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza