Președintele Iohannis îi cere demisia lui Tudorel Toader

Preşedintele Klaus Iohannis spune că solicitarea ministrului justiţiei, de revocare din funcţie a procurorului general, este neadecvată.

Adăugat: 25 Octombrie 2018
Ultima actualizare:25 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că solicitarea ministrului justiţiei, de revocare din funcţie a procurorului general este complet neadecvată şi îi cere demisia lui Tudorel Toader.

Se încearcă din nou acreditarea ideii că procurorii sunt duşmanii societăţii, spune şeful statului, făcând totodată un apel la magistraţi, să nu îşi piardă încrederea în capacitatea societăţii româneşti de a rezista acestui nou asalt asupra statului de drept, se arată într-un comunicat de la Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis apreciază activitatea procurorului general, Augustin Lazăr, şi va analiza raportul privind activitatea managerială de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu propunerea de revocare , se mai arată în comunicat.

Într-o reacţie pe o reţea de socializare, ministrul Tudorel Toader a scris: "Nimic nou sub soare: preşedintele ne spune mai întâi faptul că nu îl va revoca pe Augustin Lazăr, apoi va citi raportul primit de la Ministerul Justiţiei!"Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza