Președintele Iohannis face un apel populației să se vaccineze

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și a atras atenția că deși numărul infectărilor a scăzut, pandemia nu s-a încheiat.

Adăugat: 28 Aprilie 2021
Ultima actualizare:28 Aprilie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României. Sursa: presidency.ro
trimite pe mail

Guvernul pregăteşte o campanie nouă şi mai amplă în favoarea vaccinării şi este foarte probabil ca cei imunizaţi să primească şi beneficii, a anunţat ieri preşedintele Klaus Iohannis.
 
Vor fi deschise tot mai multe facilităţi pentru vaccinare, a mai spus şeful satului, care a declarat că în curând, România va avea suficiente doze pentru toată lumea.
 
Preşedintele a reluat şi apelul pentru imunizarea populaţiei, insistând că numai aşa putem scăpa mai repede de restricţii şi de purtatul măştii.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și a atras atenția că deși numărul infectărilor a scăzut, pandemia nu s-a încheiat.

În aceste condiții, spunea șeful statului, nu ne aflăm încă în momentul în care putem renunța complet la măsurile restrictive. Președintele României a subliniat că revenirea la normalitate depinde de felul în care oamenii vor merge la vaccinare.
 
Klaus Iohannis:
Primim din ce în ce mai multe doze de vaccin şi în scurt timp vom avea suficiente doze pentru absolut oricine dorește să se vaccineze, dar vaccinarea la noi nu este obligatorie. Fiecare trebuie să meargă să se vaccineze la propria inițiativă. Eu recomand tuturor românilor să meargă să se vaccineze. Este singura cale de a scăpa de pandemie. Dacă nu ne vaccinăm într-un număr suficient de mare, vom purta masca și vom mai avea restricții încă mult timp de acum încolo.
 

Guvernul pregătește o campanie amplă de promovare a vaccinării anti-COVID, în care vor fi implicați artiști, sportivi și politicieni, a mai spus președintele Klaus Iohannis și a adăugat că încurajarea vaccinării poate să meargă până în punctul în care persoanele imunizate vor putea să beneficieze de un acces mai ușor în anumite zone.Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Aprilie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza