Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău are rezerve legate de Mihai Tudose

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, afirmă că are rezerve legate de anvergura lui Mihai Tudose de a conduce un guvern.

Adăugat: 27 Iunie 2017
Ultima actualizare:27 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD
trimite pe mail

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, afirmă că are rezerve legate de anvergura lui Mihai Tudose, de a conduce un guvern, dar spune că va susţine activitatea viitorului Cabinet.

Niculae Bădălău: Eu am avut o anume suspiciune.

Reporter: Adică?

Niculae Bădălău: Sunt mult mai multe aspecte: colaborarea cu partidul, colaborarea în partea economică, în partea externă, extrem de imporantă. Sunt mult mai multe lucruri, ele nu pot fi punctate. Până la urmă, este o părere a mea şi eu mă rog ca eu să fi greşit. Sunt convins că, dacă domnul premier Tudose va depune, şi va avea, până la urmă, şi opozanţi în partid, care să-l facă să lucreze mult mai mult şi mult mai bine, lucrurile vor funcţiona bine. Şi asta ne dorim cu toţii.

Niculae Bădălău este unul dintre social-democraţii care s-a abţinut la votul, de ieri, din Comitetul Executiv al PSD, prin care Mihai Tudose a fost desemnat propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza