Premierului României: Atacurile teroriste de la Ankara sunt oribile şi inacceptabile

Premierul Victor Ponta a scris azi pe contul său de Twitter, că atacurile teroriste de la Ankara sunt oribile şi inacceptabile.

Adăugat: 10 Octombrie 2015
Ultima actualizare:10 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Premierul român își exprimă totodată solidaritatea cu guvenul şi poporul turc în lupta dificilă împotriva teroriştilor.
 

    Horrible and unacceptable the terrorist acts in Ankara/ solidarity with Turkish people and Government in this difficult struggle!
    — Victor Ponta (@Victor_Ponta) October 10, 2015

Amintim că preşedintele României, Klaus Iohannis a afirmat, într-un mesaj postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale că România condamnă cu fermitate atacurile teroriste din capitala Turciei, Ankara.

"Condamn atacurile care au avut loc astăzi lângă gara centrală din Ankara, explozii în urma cărora s-au înregistrat numeroase victime, morţi şi răniţi. Îmi exprim, în numele meu personal şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Ankara şi cu poporul turc şi transmit condoleanşe pentru familiile greu încercate ale victimelor şi persoanelor grav rănite în atacurile teroriste. România condamnă cu fermitate aceste atacuri criminale şi reiterează întregul sprijin pentru Turcia.", se arată în mesajul preşedintelui Klaus Iohannis.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe condamnă într-un comunicat, acţiunile teroriste de la Ankara.

Totodată, MAE menţionează, pentru Radio Romania, că până acum niciun cetăţean român nu a solicitat asistenţă consulară din partea Ambasadei României la Ankara, informează redactorul RRA.

De altfel, misiunea diplomatică română monitorizează evoluţia cazului şi este în legătură permanenţă cu autorităţile turce pentru a obtine date noi.

Amintim că cel puţin 30 de persoane au fost ucise şi 126 rănite în urma celor două explozii au avut loc în această dimineaţă capitala Turciei, Ankara.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Carmen Gavrilă
Adăugat:
10 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza