Premierul Viorica Dãncilã continuă vizita la Bruxelles

Şefa Guvernului de la Bucureşti a declarat că întâlnirea pe care a avut-o ieri cu prim vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a fost una constructivă.

Adăugat: 7 Martie 2019
Ultima actualizare:7 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Întrevederea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Premierul Viorica Dăncilă continuă astăzi vizita pe care o efectuează la Bruxelles.

Într-o declaraţie acordată unui post privat de televiziune, şefa Guvernului de la Bucureşti a precizat că întâlnirea pe care a avut-o ieri cu prim vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a fost una constructivă.

Potrivit reporterului RRA Andrei Şerban, premierul a adăugat că Frans Timmermans a apreciat modul remarcabil în care România şi-a exercitat până în prezent preşedinţia rotativă la Consiliul UE şi a menţionat că ţara noastră a obţinut rezultate foarte bune în legătură cu un număr important de dosare.

Pe de altă parte, prim vicepreşedintele Comisiei Europene şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu ultimele evoluţii în chestiuni legate de MCV pentru România apreciind că este nevoie de progrese urgente în acest sens, notează reporterul RRA Amalia Bojescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza