Premierul Viorica Dăncilă: Radio România este un mijloc de informare corect şi echilibrat

Premierul Viorica Dăncilă a adresat un mesaj Radio România, cu prilejul a 90 de ani de existenţă.

Adăugat: 1 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, premierul României
trimite pe mail

Radio România este un mijloc de informare corect şi echilibrat şi un spaţiu deschis de dezbatere, a declarat, astăzi, la ceas aniversar, premierul Viorica Dăncilă.

Şefa executivului a vorbit despre diferitele roluri pe care le are postul public de radio în societate, în special cel cultural.

Viorica Dăncilă: Vă mulţumesc pentru prilejul de a mă adresa postului public de radio, o voce puternică, matură şi cu tradiţie, o voce simbol pentru români. Fac parte din generaţia pentru care radioul a fost cel mai popular mijloc de informare şi o adevărată poartă de acces către cultura autentică, prin difuzarea emisiunilor cu caracter educativ, a teatrului radiofonic şi a muzicii de calitate. Mai mult decât un mijloc de promovare a valorilor culturale, Radio România a fost şi rămâne un mijloc de informare corect şi credibil şi un spaţiu deschis de dezbatere. Astfel, Radioul public a câştigat locul binemeritat în inima românilor din ţară şi din afara graniţelor. Sunt convinsă că îşi va păstra acest loc. Aveţi experienţă jurnalistică, tradiţie, calităţi dublate de profesionalism şi responsabilitate publică. Este remarcabil faptul că postul public de radio şi-a asumat rolul de promotor al culturii româneşti, al valorilor şi tradiţiilor naţionale. Apreciez această implicare, prin prisma responsabilităţii sociale, înţeleasă şi prin modul onest în care jurnaliştii Radio România îşi fac datoria în interesul informării corecte a ascultătorilor.   elicit Radio România pentru tot ce a realizat în aceşti ani! Doresc întregii echipe a postului public de radio mult succes în continuare şi să se bucure de rezultatele muncii lor! La mulţi ani!

AUDIO Mesajul premierului Viorica Dăncilă pentru Radio România, la 90 de ani de existenţă:Autor:
Rador
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza