Premierul Victor Ponta nu participă la şedinţa coaliţiei

Premierul Victor Ponta nu participă la şedinţa coaliţiei de guvernare deoarece se află în Turcia, pentru un control medical.

Adăugat: 20 Iulie 2015
Ultima actualizare:20 Iulie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Liderii partidelor din arcul guvernamental stabilesc, la această oră, ce strategie vor urma astfel încât prevederile noului Cod Fiscal să poată fi puse în practică.

Premierul Victor Ponta nu participă la reuniune deoarece se află în Turcia, pentru un control medical după intervenţia chirurgicală la genunchi, informează reporterul nostru Cătălin Purcaru.

Președintele interrimar al PSD, Rovana Plumb a declarat înaintea ședinței că Guvernul este obligat să țină cont de votul Parlamentului în acest caz, iar coaliția ia în calcul orice variantă sustenabilă.

Ea a mai precizat că măsurile precum reducereaTVA de la 24 la 19 la sută sau eliminarea accizei de 0.7 eurocenți pe combustibil nu vor fi afectate de o eventuală întârziere a intrării în vigoare a noului cod fiscal

"Guvernul este obligat să ţină cont de votul Parlamentului. Luăm în calcul orice variantă care este sustenabilă. (...) Nu este încă precizată o poziţie atâta vreme cât există trei variante: ori ordonanţă, ori asumare de răspundere, ori sesiune parlamentară, până când nu discutăm în coaliţie", a spus Rovana Plumb.

La şedinţă nu participă nici președitele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, informează redactorul RRA, Alexandra Cristea.

Vă reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a retrimis noul Cod Fiscal la Parlament pe motiv că măsurile pe care acesta le prevede nu sunt sustenabile.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
20 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza