Premierul Ungariei atacă virulent politica de migraţie a Uniunii Europene

Viktor Orban a afirmat, la radioul public ungar, fără a aduce dovezi, că la Bruxelles s-ar pune în aplicare un plan al lui George Soros, care se referă la aducerea în Europa a unui milion de imigranţi pe an.

Adăugat: 7 Iulie 2017
Ultima actualizare:7 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Viktor Orban, premierul Ungariei
trimite pe mail

Premierul ungar, Viktor Orban, a lansat astăzi un nou atac virulent împotriva politicii de migraţie a Uniunii Europene, dar şi a miliardarului George Soros, care zilele acestea este şi ţinta unei campanii cu afişe stradale.

Viktor Orban a afirmat, la radioul public ungar, fără a aduce dovezi, că la Bruxelles s-ar pune în aplicare un plan al lui George Soros. 

Viktor Orban a precizat că un prim punct al acestui plan se referă la aducerea în Europa a unui milion de imigranţi pe an, iar cel de-al doilea punct vizează crearea unei autorităţi europene privind refugiaţii, care ar lua atribuţiile statelor membre în domeniu.

Premierul ungar a afirmat că toată lumea ştie că în domeniul migraţiei, Ungaria are dreptate şi acest lucru este recunoscut în timpul discuţiilor restrânse de aproape toţi prim-miniştri.

El mai spus că Europa nu este dirijată de cetăţeni, ci de formatorii de opinie, care sunt legaţi din punct de vedere ideologic şi al intereselor financiare de liberalism şi decid împotriva propriilor ţări.

Viktor Orban a mai spus că toată lumea ştie şi că redistribuirea imigranţilor nu este o soluţie, cei care se îndreaptă spre Europa ar trebui opriţi în Libia, iar cei care stau fără drept pe continent, trebuie transportaţi în afara acestuia.Autor:
Emil Groza
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza