Premierul Tudose prezintă coaliției bilanțul la o săptămână de guvernare

Premierul Mihai Tudose a fost invitat la o şedinţă a coaliţiei pentru a prezenta concluziile primei săptămâni de guvernare a noului cabinet.

Adăugat: 9 Iulie 2017
Ultima actualizare:9 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Premierul Mihai Tudose şi o serie de miniştri ai cabinetului au fost invitaţi luni la o şedinţă a coaliţiei pentru a prezenta concluziile primei săptămâni de guvernare a noului cabinet.

Recent, liderul PSD, Liviu Dragnea, preciza că discuţiile vor viza şi un calendar al acţiunilor şi măsurilor pentru perioada următoare.

Recent, preşedintele PSD, Liviu Dragnea,  anunţa că în perioada următoare se vor face simulări şi analize privind oportunitatea introducerii impozitului pe cifra de afaceri şi a taxei de solidaritate.

"Există preocupări ale majorităţii parlamentare, ale Guvernului ca toate companiile care lucrează în România să plătească impozitele cinstit şi la nivelul prognozat. Asta nu înseamnă că cele două - trei posibile măsuri nu vor fi discutate. Nu va fi nicio măsură aplicată abrupt decât după ce se vor face analize şi simulări în detaliu", declara  Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza