Premierul Tudose, discuții cu primarii despre proiectele prioritare ale Capitalei

Premierul a anunţat că experţii de la Ministerul Transporturilor şi cei de la Primăria Generală vor căuta o soluţie în privinţa trecerii şoselei de centură a Bucureştiului, din administraţia ministerului, în cea a primăriei.

Adăugat: 6 Iulie 2017
Ultima actualizare:6 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Vizita premierului Mihai Tudose la Primăria Capitalei
trimite pe mail

Premierul Mihai Tudose a discutat, ieri, cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea şi cu primarii celor şase sectoare, despre proiectele prioritare ale Bucureştiului.

Şeful Guvernului a promis, după întâlnire, că va sprijini Primăria Generală să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni de la ELCEN.

În privinţa Metrorex-ului, însă, a amânat un răspuns, a spus că va analiza oportunitatea trecerii companiei de la Ministerul Transporturilor, la Primăria Generală.

"ELCEN-ul încercăm să îl finalizăm cât mai curând ca, în iarnă, bucureştenii să nu mai aibă probleme din acest punct de vedere. Discuţia pe metrou îşi va găsi rezolvarea, facem o analiză să vedem în ce măsură este fezabilă această trecere a metroului la Primăria Capitalei, dar în mod cert va trebui ca activitatea metroului, indiferent unde rămâne, să fie coordonată de către Primăria generală a Capitalei, inclusiv cu acele bilete valabile pe orice - să fie integrată în sistemul de transport public din Bucureşti", a spus Mihai Tudose.

Premierul Mihai Tudose a anunţat şi că experţii de la Ministerul Transporturilor şi cei de la Primăria Generală vor căuta, de comun acord, o soluţie în privinţa trecerii şoselei de centură a Bucureştiului, din administraţia ministerului, în cea a primăriei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza