Premierul speră ca Opoziţia să semneze Tratatul european de stabilitate

La ceremonia de semnare de către coaliţie a protocolului privind susţinerea Tratatului european de stabilitate, premierul Ungureanu a declarat că îi va contacta pe liderii PSD, PNL şi PC pentru a-i convinge să semneze protocolul.

Adăugat: 15 Februarie 2012
Ultima actualizare:15 Februarie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prezent, miercuri, la ceremonia de semnare a protocolului semnat de către partidele coaliţiei de guvernare prin care îl susţin pe preşedintele Traian Băsescu să semneze Tratatul european de stabilitate, premierul   Mihai Răzvan Ungureanu şi-a exprimat speranţa ca şi partidele de Opoziţie să se alăture acestui demers.

"Eu sper să fie semnat( tratatul, n.r.) de reprezentanţii, evident, preşedinţii partidelor, tuturor partidelor parlamentare. Tuturor - asta înseamnă şi PNL şi PSD şi Partidul Conservator. De altfel, chiar am de gând, în momentul în care am să ajung înapoi la guvern, să îi contactez pe cei trei lideri şi să îi rog să facă acest lucru", a promis Ungureanu
    
Întrebat dacă se va face o invitaţie oficială partidelor politice pentru semnarea protocolului, premierul a răspuns că  această problemă va fi discutată  la nivelul Guvernului.
    
"Ceea ce sper este ca la nivelul partidelor parlamentare să se completeze semnăturile. Preşedinţii celor trei partide să îşi alăture numele", a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu
    
Şeful Executivului a  mai anunţat că îi va contacta,  pe liderii PNL, PSD şi PC pentru a se alătura pactului şi a spus că nu va întârzia să promoveze în Guvern proiectul de lege de ratificare a Tratatului european de stabilitate.
    
Amintim că partidele din coaliţie au semnat, miercuri, protocolul de susţinere a ratificării de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare.
  Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Februarie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza