Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte cu autorităţile locale din judeţul Brăila

Premierul Sorin Grindeanu vizitează astăzi judeţul Braila, împreună cu vice-prim-ministrul Sevil Shhaideh, cu ministrul Economiei, Mihail Tudose, şi cu ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Adăugat: 21 Aprilie 2017
Ultima actualizare:21 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

UPDATE 1 Amenajarea podului peste Dunăre dintre Brăila şi Tulcea va costa aproximativ o jumătate de miliard de euro, spune premierul Sorin Grindeanu.

El i-a anunţat astăzi pe primarii din Brăila că vor putea să acceseze fonduri europene pentru acest proiect după ce executivul va finaliza documentaţia necesară cel mai probabil până la mijlocul anului.

"Podul peste Dunare", poate deveni realitate mai repede decat se asteapta brailenii, a declarat Sorin Grindeanu.

UPDATE România se află pe primul loc în Uniunea Europeană, în luna aprilie, în ceea ce priveşte plata subvenţiilor în agricultură, a afirmat, astăzi, la Brăila, premierul Sorin Grindeanu.

El a precizat că cele 2,2 miliarde de euro provind din fonduri europene şi că este pentru prima dată când subvenţiile le sunt plătite agricultorilor în proporţie de 96 la sută, în primul trimestru al anului.

De altfel, şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, care face parte din delegaţia premeirului în vizita sa în judeţul Brăila a declarat căfoarte multi agricultori braileni au primit indemnizatia.

Acesta a recunoscut că au existat mici probleme cu dosarele altora dar a promis că aceste situaţii se vor rezolva.

Şeful executivului se află astăzi, în judetul Brăila unde s-a întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor locale şi a vizitat două societăţi comerciale, informează redactorul RRA, Andrei Serban. 

Temele care vor fi discutate se referă la modul în care pot fi depuse, pentru finanţare, proiecte în cadrul Planului Naţional de Dezvoltare Rurală şi probleme agricole locale.

 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza